Escena

«El pare de la núvia», David Guapo, «Broadway a capella» i «El monstre de colors», al Kursaal per Festa Major

Tots quatre espectacles ja estaven a la venda abans de la irrupció de la covid-19

per Redacció , 15 de juliol de 2020 a les 10:35 |
Joan Pera protagonitza «El pare de la núvia» | Promocional
La sala gran del teatre Kursaal acollirà aquest any quatre espectacles per la Festa Major de Manresa, entre el 29 d'agost i el 6 de setembre. Per una banda, tres funcions de la comèdia El pare de la núvia amb Joan Pera, el 29 (18h) i 30 d'agost (18h i 21.30h), l'espectacle musical Broadway a capella el dilluns de Festa Major (18h), dues funcions del muntatge per a públic familiar El monstre de colors el 5 de setembre (17h i 19.30h), i el monòleg de David Guapo #Quenonosfrunjalafiesta, el 6 de setembre (18h). Tots quatre espectacles ja estaven a la venda abans de la irrupció de la covid-19 i després de les reubicacions i adaptacions de les entrades venudes als nous aforaments i espais, la venda ja ha tornat a quedar oberta per a tothom.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a la sala gran, que veurà reduït el seu aforament i on serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.


La comèdia El pare de la núvia, escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt, representarà el retorn de l'actor Joan Pera al Kursaal. Se'n faran tres funcions; dissabte 29 d'agost a les 18h i diumenge 30 d'agost a les 18h i a les 21.30h. Un vodevil protagonitzat per Francesc Ramon Pujols-Pinyol, d'enhorabona perquè la Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal. Però tot plegat donarà un tomb inesperat...

El dilluns de Festa Major, 31 d'agost a les 18h, es representarà a la sala gran Broadway a capella, un espectacle suspès el passat 22 de març pel Coronavirus i que, amb segell d'El Musical Més Petit, compta amb tretze actors canten a capella i ballen el millor de Broadway.


I el primer dissabte de setembre, dia 5, torna la programació d'Imagina't amb l'espectacle El monstre de colors de la companyia Tutatis, del qual es faran dues funcions, a les 17h i a les 19.30 h. Un muntatge per a públic familiar que estava programat al teatre Conservatori el 18 d'abril passat i que ara s'ha reprogramat a la sala gran del Kursaal per la Festa Major de Manresa. Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més petits pel món de les emocions. Una adaptació teatral d'El Monstre de Colors, llibre d'Anna Llenas.

I finalment la programació de Festa Major es tancarà amb una revisió del mític espectacle  #Quenonosfrunjanlafiesta del monologuista David Guapo. Un espectacle amb molt més que humor.

Venda d'entrades i preus

Les entrades per aquests espectacles ja són a la venda per internet i a taquilles que, obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. Durant la darrera setmana s'ha procedit a la reubicació de les entrades que ja s'havien comprat abans de la covid-19, que com a mesura de seguretat recomana reduir l'aforament de la sala.

Les entrades per El pare de la núvia tenen un preu de 26 euros i de 22 euros amb els descomptes habituals. Pel musical Broadway a capella el preu és de 18 euros i 15 euros amb els descomptes habituals. Pel que fa al monòleg de David Guapo, el preu de les entrades serà de 22 euros i de 20 euros amb descompte. Finalment, les entrades d‘El monstre de colors, inclòs dins de la programació d'Imagina't, tenen un preu de 8 euros i 6 euros amb el Carnet Imagina't.

 

Participació