Dionís Guiteras i Gemma Bisbal encapçalen la nova executiva comarcal d'ERC Moianès

Va ser escollida dissabte passat a Santa Coloma Sasserra

Executiva comarcal d'ERC Moianès
Executiva comarcal d'ERC Moianès | ERC
Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:38h
Santa Coloma Sasserra va acollir el passat dissabte el Congrés Comarcal d'ERC Moianès que havia d'escollir a la nova executiva comarcal durant els propers quatre anys. Al congrés només es va presentar una única candidatura, encapçalada per Dionís Guiteras, com a president, i Gemma Bisbal, com a secretària general, que va obtenir la unanimitat de la militància present.
 
En la seva presentació, Guiteras es va mostrar satisfet per una candidatura de consens i paritària, amb representants de pràcticament tots els municipis i que combina l'experiència i coneixement del territori d'alguns militants amb l'empenta i noves idees que aporten noves incorporacions. Pel que fa al pla d'acció, el nou president comarcal va detallar els tres grans àmbits que seran prioritaris: D'una banda, "el Moianès ha de dir la seva davant el repte demogràfic, energètic i mediambiental que té plantejat el nostre país", així com a nivell global. En segon lloc, el partit ha d'estar preparat per a les possibles noves eleccions que es puguin convocar, siguin a nivell nacional o bé estatal, i "fer arribar el nostre projecte a tothom". I, per últim, començar a treballar les properes eleccions municipals ja que, en paraules seves, "tenim un model clar per a la nostra comarca basada en la mancomunitat de municipis, la col·laboració entre tots ells i donar oportunitats a tothom independentment de la seva grandària". Un model que volen seguir potenciant i aspiren a que ERC obtingui representació a tots els municipis moianesos.
 
La resta de l'executiva comarcal està formada per Joan Farràs, secretari d'Organització; Laura López, secretària de Finances; Eloi Oller, secretari de Política Municipal; Elsa Maestre, secretària d'Imatge i Comunicació; Alba Jornet, secretària de les Dones; Eduard Guiteras, secretari d'Acció Política i Sectorial; Dolors Elias, secretària de Ciutadania, Salut i Gent Gran; Just Serra, secretari de Transició Ecològica i Desenvolupament Rural; Núria Alcoceba, secretària de Participació i Moviments Socials; i Josep Alcantarilla, secretari de Teixit Associatiu i Entitats.
Arxivat a