El Kursaal acollirà dimecres i dijous la presentació de «Contradiccions» d'Anaïs Vila

L'acompanyaran Andreu Moreno (bateria), Pep Soler (sintertizadors i samplers), Mateu Peramiquel (teclats) i Oriol Guillén (guitarres elèctriques)

Anaïs Vila
Anaïs Vila | Promocional
Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:04h
La programació de juliol al teatre Kursaal tornarà aquest dimecres a les 8 del vespre a la sala petita amb un concert que es repetirà dijous a la mateixa hora, en què la cantautora de Santpedor Anaïs Vila presentarà el seu darrer treball, Contradicions, després de Fosc, cançons per veure-hi clar i Entre els dits.

Anaïs Vila  no entén les noves cançons sense mirar-se ben endins. Contradiccions sona d'avui, sona real, sona de dins, sona madur. Un nou univers estilístic que observa i es qüestiona el seu entorn. És canvi, però amb l'essència de Vila, lletres cuidades i sinceres a través de la seva veu continguda i plena de matisos. L'acompanyaran a l'escenari Andreu Moreno (bateria), Pep Soler (sintertizadors i samplers), Mateu Peramiquel (teclats) i Oriol Guillén (guitarres elèctriques).

Després d'aquest doble concert, la programació de juliol continuarà al Kursaal amb els espectacles Suite Toc Núm. 6, de Les Impuxibles a la sala gran del Kursaal, el diumenge 19 a les 19 h. I el dijous 23 de juliol (20h) la sala petita acollirà la presentació del disc de debut de la manresana Berta Sala (Hertogstraat). Finalment, l'obra El silenci dels telers el diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta muntatge de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de quatre dones dona a conèixer la vida de les colònies tèxtils catalanes. 

Venda d'entrades i preus

El preu de les entrades per al concert d'Anaïs Vila, és de 15 euros, (12€ amb descompte). Són a la venda per internet i a taquilles que, obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, i l'espai quedarà reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant la funció.
Arxivat a