Mines

L'Ajuntament de Sallent rebutja els acomiadaments a Montajes Rus

Emplaça tots els agents del municipi a ser presents i part activa al fòrum de la minera per tal d'afrontar el problema i posar-hi solució

per Redacció, 14 de juliol de 2020 a les 16:38 |
L'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta | Gemma Aleman
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sallent ha emès un comunicat on dona suport als treballadors i rebutja els acomiadaments a l'empresa Montajes Rus. El govern municipal demana que s'estudiïn altres opcions per protegir els llocs de treball.

Aquest proper dijous s'ha convocat a tots els grups polítics municipals i els respectius comitès d'empresa per tal de poder afrontar la situació de forma coordinada i amb la visió dels representants dels treballadors.


L'Ajuntament s'emplaça i emplaça tots els agents del municipi a ser presents i part activa al fòrum de la minera, espai de debat de tots els actors implicats, per tal d'afrontar el problema i posar-hi solució.

L'Ajuntament de Sallent reitera la seva defensa per a una activitat minera segura i sostenible des del punt de vista social, ambiental i econòmic.

 

Participació