El Vibra Festival tanca el seu primer cap de setmana amb molt bona acollida de públic

Miki Núñez i Manel van ser els encarregats d'obrir aquest cap de setmana el festival que continuarà amb l'Orquestra Di-Versiones i Doctor Prats + Seikos

El públic ballant durant l'estrena del Vibra Festival
El públic ballant durant l'estrena del Vibra Festival | Vibra
Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:52h
El Vibra Festival va arrencar el cap de setmana a Manresa amb dos concerts molt especials, que van tenir molt bona acollida entre el públic manresà. Miki Nuñez i Sara Roy marcaren l'inici d'aquest cicle de concerts el divendres, mentre que el dissabte 11, va ser el torn de Manel. 


Unes primeres jornades que van tenir molt d'èxit i que van estar marcades pel compliment de totes les mesures de precaució i seguretat: gels hidroalcòholics en diferents punts del pati del Palau Firal, línies que marcaven les distàncies en els serveis de bar i menjar, cadires separades dos metros. I el millor públic que, respectant en cada moment totes les recomanacions, ho va donar tot cantant i ballant des dels seus seients i amb la mascareta posada en tot moment.

Propers concerts

El cicle de concerts continuarà aquest divendres 17 de juliol amb una de les actuacions més divertides i festives que es poden viure: la de l'Orquestra Di-Versiones, i és que qualsevol cançó adquireix una nova dimensió amb ells. Cap de setmana que tindrà el seu fermall d'or el dissabte amb Doctor Prats, que arriben disposats a presentar el seu darrer disc Venim de lluny: un disc especial en el qual tiren la vista enrere, valorant tot lo viscut. 

Per tancar en gran el mes de juliol, hi haurà un nou assalt. D'una banda, el divendres 24 de juliol seran els mítics Els Pets qui arrenquen amb un cap de setmana d'infart: tenien una cita pendent a Manresa, ja que el passat mes de maig haurien haver començar la seva gira ‘20/20' a la Sala Stroika. D'altra banda, el dissabte 25 de juliol, actuarà Roba Estesa: amb la seva fusió d'estils, que van des de la música urbana fins la instrumentació i melodies folk, el octet repassarà els temes del seu últim EP, Dolors

Un cicle de lo més especial que finalitzarà el dissabte 1 d'agost amb Sopa de Cabra, un dels grans referents del rock en català, que presentaran a tot el Palau Firal amb el seu darrer àlbum, La Gran Onada.