Presentació de llibre

El llibre «La revolta del poble» es presentarà diumenge al migdia a Callús

L'acte es durà a terme a les 12 al Parc 1 d'Octubre

per Redacció , 14 de juliol de 2020 a les 10:26 |
L'autor del llibre, Aleix Solernou | Arxiu particular
El llibre La revolta del poble (Edicions de L'Albí) es presentarà diumenge 19 de juliol a les 12 del migdia al Parc 1 d'Octubre de Callús, davant l'escola Joventut, lloc on es van dur a terme la intervenció de la Guàrdia Civil durant el referèndum de la tardor del 2017. L'acte comptarà amb la presència de l'autor del llibre, Aleix Solernou; del fotògraf Salvador Redó; de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Callús, Amàlia Moragas, i de l'exalcalde de Callús, Josep Maria Ginestà. En acabar l'acte, hi haurà vermut per a tots els assistents. 

El llibre narra els fets de l'1 d'Octubre i del 3 d'Octubre a la comarca del Bages, una de les més castigades per la violència de la Guàrdia Civil. L'obra reviu l'alegria de participar en el referèndum, les càrregues policials a Callús, Fonollosa, Sant Joan i Castellgalí, els nervis en els punts de votació i la manifestació històrica que va omplir els carrers de Manresa durant el 3-O. 


Aquest serà el primer acte que es farà després que la pandèmia de la covid-19 obligués a suspendre la dotzena de presentacions previstes. L'objectiu és recordar l'1 d'Octubre i poder conversar amb els lectors sobre com van viure aquells dies. Es prega a tots els assistents que duguin mascareta i guardin les distàncies de seguretat.

 

Participació