La nova concessió del pàrquing de Sant Joan de Déu es planteja tancar nits i caps de setmana

Indico, que a Manresa gestiona el pàrquing de la plaça Porxada, substituirà una UTE formada per Grup Soler, Constructora d'Aro i Cots i Claret a partir del dia 16 de juliol

13 de juliol del 2020
Actualitzat el 14 de juliol a les 11:19h
Entrada al pàrquing de Sant Joan de Déu
Entrada al pàrquing de Sant Joan de Déu | GSV
La important crisi que pateix la bagenca Grup Soler l'ha impulsat a despendre's, entre d'altres, de l'empresa Aparca bé a l'hospital, una UTE que té la concessió de l'aparcament de l'hospital de Sant Joan de Déu, juntament amb Constructora d'Aro i Cots i Claret.

A partir del 16 de juliol, l'empresa Indico, que a Manresa gestiona el pàrquing de la plaça Porxada es farà càrrec d'aquesta instal·lació d'Althaia i només mantindria 1 dels 6 treballadors que té l'actual concessió. Indico ha comunicat la seva continuïtat a un treballador mentre que la resta saben que aquest dimecres signaran la seva liquidació amb la concessionària actual.

A més, la voluntat de la nova concessió és tancar l'aparcament de Sant Joan de Déu a les nits i els caps de setmana, segons fonts pròximes. Es mantindria l'accés automatitzat per a abonats i es podria treure el vehicle, però sense atenció personal.