El Tast i el TeMA d'Avinyó replantegen la seva activitat i creen el Festival Sutura

Tindrà lloc del 20 al 24 de juliol de forma semipresencial amb la reflexió, l'aprenentatge i l'art com a eixos del seu programa

Redacció
13 de juliol del 2020
Actualitzat a les 15:15h
A causa de la situació derivada de la pandèmia del coronavirus, enguany, els festivals Test (Festival d'arts intenses, de prop i de curta durada) i TeMA (Tallers Musicals d'Avinyó - Festival de Creativitat Musical) s'han vist obligats a replantejar la seva activitat cultural per aquest juliol i han decidit unir forces. De la seva aliança en neix Sutura - Festival per tancar la ferida, que tindrà lloc entre el 20 i el 24 de juliol.

Durant els últims 3 mesos l'equip creatiu del Test i els TeMA ha estat treballant colze a colze per oferir una programació conjunta semipresencial per a tots els públics. Una setmana amb activitats que van de la reflexió a l'acció, del raonament a l'aliment de l'ànima i de l'aprenentatge a la pedagogia o la pràctica.

Durant la setmana d'activitats passaran per Avinyó les següents figures:

- Reflexió (Conferència i Taules Rodones): Marta Ricart, Diego Garrido, Ada Vilaró, Rubén López, Laia Serra, Anna Giribert, Natxo Tarrés, Sergi Selvas, Pablo Schvarzman, Denise Duncan i Jordi Oliveras. Amb Moderacions de Bernat Puigtobella, (Núvol - el digital de Cultura), Queralt Casals (Regió 7) i Pau Llonch (Cooperativista, Economista i Músic)

- Aprenentatge (Classes, reptes on-line i Masterclass): Toni Vaquer, Celeste Alías, Joan Terol, Marcel.lí Bayer, Laura Lacueva, Núria Palau, Santi Serratosa, Carolina Alabau, Gemma Baños, Marta Canellas, Neus Plana, Aina Plans, Sebastià Gris, Asier Olabarrieta, Irene Reig, Alba Careta i també a la Masterclass el galardonat amb tres Grammys: Michael League (Snarky Puppy).

- Art (Mostres artístiques): Magalí Sare, Marta Roma, Christoph Mallinger, Andrea Motis, Arnau Obiols, Santi Careta, Meritxell Neddermann i Michael League.

Així aquest juliol Test i TeMA canvien el format, muten, s'adapten, es transformen i apropen art, aprenentatge i reflexió a les llars catalanes.

Activitats: Classes on-line (a través de Zoom), Reptes on-line (a través d'Instagram) i Mostres artístiques, Taules rodones, Conferència i Masterclass (a través de Youtube)

Inscripció obligatòria: data límit 16 de juliol a través d'aquest enllaç.

Preu: Donació recomanada. Més informació.