Li obre el cap d'un cop de martell sense solta ni volta a Manresa

Els Mossos busquen l'agressor que es va acostar a la víctima sense dirigir-li paraula, el va colpejar i va fugir corrent

Baixada dels Drets de Manresa
Baixada dels Drets de Manresa | Pere Fontanals
12 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:08h
Un home es troba ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu en estat greu després que aquest dissabte a la tarda un individu s'hi acostés i sense dirigir-li paraula ni amb motiu aparent, el va colpejar al cap amb un martell que duia a la mà.

Els fets van passar a 2/4 de 6 de la tarda a la Baixada dels Drets. Segons testimonis dels fets, la víctima es trobava assegura en un dels graons laterals de la via parlant amb altres persones, quan un individu s'hi va acostar i sense dir res el va colpejar amb un martell al lateral del cap i va fugir corrent.

Del cop la víctima va quedar estabornida i amb una important ferida sagnant. El SEM es van fer càrrec de l'atenció a la víctima mentre que els Mossos preguntaven als testimonis de l'agressió.

La víctima va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu, on encara es troba ingressada amb pèrdua total de la capacitat auditiva d'una orella i amb pronòstic greu.

Els Mossos han iniciat la investigació d'ofici per trobar l'agressor, a qui ja tindrien identificat-