Sant Vicenç controlarà l'accés als actes de la Petita Festa Major a través de la tecnologia QR

En tot moment es controlarà l'aforament dels espectacles per complir les mesures de prevenció i seguretat de la covid-19

Redacció
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:28h
Sant Vicenç de Castellet celebra aquest cap de setmana la Petita Festa Major d'Estiu. L'Ajuntament ha preparat actes de petit format i demana la col·laboració ciutadana per garantir que es compleixen les mesures de prevenció i seguretat del Covid-19. En aquest sentit, el consistori reforçarà les mesures per complir en tot moment l'aforament als espectacles programats i controlarà l'accés a través de la tecnologia QR. Els veïns i veïnes que vulguin accedir als espectacles hauran de descarregar-se prèviament un codi QR a través de la pàgina web http://festamajor.svc.cat/entrades/. En paral·lel, totes les persones que no tinguin accés a internet podran omplir una butlleta amb una referència a un codi QR abans de cada acte. La tecnologia permetrà un control estricte de les persones que accedeixen als espectacles, que tindran l'aforament limitat.

Mesures de prevenció

L'Ajuntament estableix tot un seguit de mesures de prevenció en què destaquen l'obligatorietat de portar mascareta i garantir la distància de seguretat d'1,5 metres, evitar aglomeracions de gent a l'inici i final dels actes, la supressió del servei de bar, diferenciar els accessos i sortides dels actes, la signatura d'un certificat d'autoresponsabilitat per a l'assistència als actes i el seguiment en tot moment de les indicacions dels responsables de seguretat. La Petita Festa Major es planteja com un programa adaptat a les circumstàncies actuals i en què, per exemple, el castell de focs es podrà seguir còmodament des de casa a través de dues pirotècnies simultànies.