CaixaBank obre a Cal Jorba un nou centre Business adreçat a microempreses, comerços i autònoms

La primera planta de l'edifici acull també el Centre d'Empreses de Manresa, que dóna servei a les empreses que facturen més de 2 milions d'euros

Redacció
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:23h
Nova oficina de CaixaBank a Cal Jorba
Nova oficina de CaixaBank a Cal Jorba | CaixaBank
CaixaBank ha obert aquest dijous al públic el centre Business Manresa, un servei especialitzat des del qual gestionarà les microempreses, comerços i autònoms de la Catalunya Central. La nova oficina Business s'ubica a la plaça Sant Domenec, concretament als baixos de l'edifici històric Cal Jorba de la capital del Bages, espai protegit com a Bé Cultural d'Interès Local i un dels pocs exemples d'Art Déco que hi ha a Catalunya. 

Després d'anys sense ús, l'entitat financera dona vida a aquest espai emblemàtic de la ciutat on ha concentrat els serveis que ofereix a les empreses de les comarques centrals: el centre Business, que s'adreça a comerços, emprenedors i microempreses i el Centre d'Empreses, que gestiona les empreses que facturen més de 2 milions d'euros. 

El nou centre Business, ubicat a la planta baixa del local en ple centre comercial de Manresa, ofereix atenció personalitzada als comerços i negocis de la zona així com a microempreses –les que tenen menys de 10 empleats i facturen menys de 2 milions d'euros- autònoms i emprenedors de la Catalunya Central.  L'oficina disposa d'un horari ampliat d'atenció: de 8,30 a 18,30 h, excepte els divendres, quan tancarà a les 14,30 h. El centre Business compta amb un equip de 9 gestors especialitzats i ocupa un espai de 500 metres quadrats.

El Centre d'Empreses de Manresa s'ha traslladat des del carrer Pompeu Fabra a la primera planta del local des d'on gestiona les empreses de la Catalunya Central que facturen més de 2 milions d'euros. El centre disposa de 6 gestors i especialistes per tal de donar resposta a totes les necessitats financeres de les empreses.

Des de Cal Jorba, CaixaBank gestiona les més de 1.500 empreses clients de les que disposa a la Catalunya Central.