Cardona programa la desena edició del Cicle Espais del 18 de juliol al 5 de setembre

També es reprèn aquest juliol la projecció de pel·lícules del Cicle Gaudí

El Cicle Espais torna a Cardona
El Cicle Espais torna a Cardona | AjCdn
Redacció
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:27h
Cardona ho té tot a punt per a la seva desena edició del Cicle Espais, una proposta que uneix música, teatre, gastronomia i cultura en indrets característics del municipi. Enguany, a causa de la situació excepcional provocada per la covid-19, des de la regidoria de Cultura i Festes s'ha apostat per comptar amb una programació més extensa durant l'estiu, mantenint sempre l'esperit del Cicle Espais de promocionar ubicacions de la vila i ajudar al sector cultural, especialment aquests mesos un dels més afectats per la pandèmia.

La primera nit del cicle es farà dissabte 18 de juliol a les 21 hores amb un concert de música clàssica al Camí Nou amb el grup local Clàssica Central. El seguirà el dissabte 25 de juliol amb un concert de jazz a la Fira de Dalt, a càrrec de la Companyia Fun Day Mondays. 

Durant el mes d'agost, els actors Dafnis Balduz i Carla Barroso interpretaran, diumenge 2 d'agost a partir de les 20:30h, un espectacle de música, text i humor al Parc de la Raval. El seguirà diumenge 16 d'agost, a les 21 hores a la Fira de Baix, on el grup de versions Filferro hi farà un concert i el 29 d'agost, també a les 21 hores, el grup local Mossbank Road interpretarà una obra de teatre a la Plaça del Vall. Finalment, la desena edició del Cicle Espais, clourà amb un concert a la col·legiata del Castell de Cardona, el dissabte 5 de setembre a les 21h, amb la cantautora Lídia Pujol.

Durant les nits de la cultura es barrejarà amb la gastronomia local a càrrec de diferents restauradors de Cardona. Des de l'organització es vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat i d'higiene que la covid-19 obliga a la població: la distància física de 1,5m, l'ús obligat de mascareta i l'higiene de mans.

El Cicle Espais és gratuït i està organitzat per l'Associació Amics de la Cultura de Cardona i per l'Ajuntament de Cardona. Compta amb la col·laboració del Grup de Teatre El Traspunt.

El Cicle Gaudí, a la fresca

Tanmateix, la programació de les pel·lícules del Cicle Gaudí es reprèn aquest mes de juliol després de tres mesos sense projecció a causa de la pandèmia. De manera excepcional, i en la mesura d'evitar la propagació de la covid-19, el Cicle Gaudí es traslladarà a espais oberts durant el mes de juliol i agost.

La primera projecció, amb la pel·lícula Innocència, serà el divendres 17 de juliol, a les 21.30 hores a la Plaça Santa Eulàlia. I la projecció de l'agost, amb la pel·lícula Un monstre ve a veure'm, serà el divendres 7 d'agost, a les 21.30 hores, a la Plaça Àngel Guimerà de la Coromina.
Arxivat a