La Medalla 2020 de Sant Vicenç serà extraordinària per a voluntaris durant la crisi de la covid-19

Dissabte es distingiran els grups d'acompanyament telefònic i de confecció de mascaretes, els coronamakers fabricants de pantalles 3D i els membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Redacció
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:53h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet atorgarà la Medalla 2020 amb caràcter extraordinari a les persones voluntàries que han lluitat contra les conseqüències que ha provocat la covid-19 des del municipi. Dissabte, en el marc de la Petita Festa Major d'Estiu, es farà entrega d'un reconeixement de la Medalla extraordinària de Sant Vicenç de Castellet als membres dels grups d'acompanyament telefònic a persones vulnerables i de confecció de mascaretes esterilitzades, als coronamakers fabricants de pantalles 3D i als membres de l'Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil, com a representants simbòlics de tots els voluntaris. Totes elles són persones voluntàries que amb el seu treball altruista i desinteressat han dedicat el seu temps i energia a ajudar a altres persones que ho necessitaven, un esperit que encaixa amb els valors de la Medalla.

L'acte de lliurament de la Medalla de Sant Vicenç de Castellet tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia a la pista d'hoquei de la zona esportiva.

La Medalla, exposada

La Medalla extraordinària 2020 quedarà exposada a la Biblioteca Municipal com a homenatge a les persones que han fet tasques de voluntariat durant la pandèmia.