estiu

L'Ajuntament de Castellbell proposa el programa «Esports per a tothom» aquest estiu

Es vol potenciar el benestar i l'activitat física amb propostes d'aquagim, pilates, gimnàstica dolça i de manteniment, ioga i activitats aquàtiques infantils

per Redacció , 8 de juliol de 2020 a les 10:34 |
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar proposa el programa Esports per a tothom aquest estiu. Les activitats tenen la voluntat d'afavorir el benestar i les condicions i hàbits de vida saludables després d'uns mesos de confinament en què l'activitat física ha quedat en segon terme. El consistori programarà sessions d'aquagim, pilates, gimnàstica dolça i de manteniment, ioga i activitats aquàtiques infantils. Les sessions es faran a les piscines municipals, on s'ha habilitat un espai propi per respectar les mesures de seguretat i prevenció. L'única disciplina que es farà fora de la piscina serà la gimnàstica dolça que tindrà lloc al Gimnàs Montserrat.

Inscripcions obertes


Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web o bé a l'OAC, ubicada de manera provisional a la seu de l'antiga Biblioteca. Cada activitat té un preu únic de 12 euros i tindran lloc del 15 de juliol al 10 de setembre.

El consistori potencia la cura del cos i la pràctica de l'exercici físic i posa en valor els efectes positius que té sobre la salut i el benestar físic i emocional. Caminar, nedar, fer gimnàstica, ioga o pilates i els exercicis a l'aigua ajuden a practicar esport de manera segura i moderada. 

 

Participació