Festes

Suspenen la Fumera de Sallent per les mesures contra el coronavirus

Els organitzadors no volen renunciar a omplir les places de gent

per Redacció , 8 de juliol de 2020 a les 10:01 |
Sallent es queda sense Fumera 2020 | AR
Els organitzadors de la Fumera, la Festa Major alternativa de Sallent, han anunciat que no portaran a terme l'edició de 2020 que havia de celebrar-se entre el 9 i el 12 de setembre.

La Fumera és música, és carrer, és cultura popular, retrobades amb gent estimada, ballar fins no poder més i omplir el poble de colors. En no ser possible a causa de les mesures contra el coronavirus, els organitzadors han decidit suspendre l'edició d'enguany.


"No estem disposades a renunciar als carrers oberts, als espais comuns, a les abraçades i a les cerveses compartides. No estem disposades a renunciar a una plaça on s'hi pugui ballar, a un temperi amb xarangues, a una carbonera amb les cletes traient fum, a un magatzem ple durant un concert de mitja tarda o a un pati amb les parets plenes d'històries per explicar", han explicat.

Si es regien per les normatives "l'única opció que teníem a les nostres mans era fer una Festa Major excloent, amb aforament limitat i on entrava en joc la possibilitat de deixar gent fora de qualsevol acte". Tampoc no estan disposats a posar en risc la salut dels veïns de Sallent.

 

Participació