El Kursaal de Manresa acollirà dijous l'espectacle musical «Repertori de saldo»

Queden molt poques entrades per veure aquest muntatge a càrrec dels actors Lluís Barrera i Jordi Gener i el pianista i compositor David Martell

Redacció
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:42h
La programació de juliol al teatre Kursaal, torna demà dijous a les 20h a la sala petita amb l'espectacle musical Repertori de saldo, a càrrec dels actors manresans Lluís Barrera, Jordi Gener i el pianista David Martell. Presenten un espectacle humorístic, amb cançons de musicals de Broadway. Es podran escoltar peces de musicals com Sweeney Todd, Into the woods, Spamalot, Hairspray o Tick, tick... boom!, en què cançons i humor es fonen. Realitat i ficció s'entrellacen. Un espectacle sense pretensions en el qual es pretén, més que anar al teatre, quedar-se al sofà de casa compartint una bona estona amb els tres artistes a l'escena.

Aquest divendres, 10 de juliol, a les 20h es podrà veure en directe per streaming Assedegats de LaPerla 29, des de la Biblioteca de Catalunya. La programació de juliol continuarà amb un doble concert dimecres 15 i dijous 16 de juliol (20 h) d'Anaïs Vila, que presentarà el seu nou disc, Contradiccions. Aquest juliol també es podran veure els espectacles Suite Toc Núm. 6, de Les Impuxibles a la sala gran del Kursaal, el diumenge 19 a les 19 h. I el dijous 23 de juliol (20h) la sala petita acollirà la presentació del disc de debut de la manresana Berta Sala (Hertogstraat). Finalment, l'obra El silenci dels telers el diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta muntatge de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones dona a conèixer la vida de les colònies tèxtils catalanes. 

Venda d'entrades i preus

Les entrades per aquests espectacle són a la venda per internet i a taquilles que, obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. El preu de les entrades per a l'espectacle Repertori de saldo, és de 10 euros, preu únic. Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, i l'espai quedarà reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant la funció.