Desconfinament

L'Ajuntament de Sant Fruitós reprèn l'atenció presencial els dijous sense cita prèvia

Pel què fa a les sessions dels plens municipals, tornaran a la seva ubicació habitual, a la sala de plens municipal

per Redacció , 7 de juliol de 2020 a les 19:08 |
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reobre l'atenció presencial en horari de tarda a partir d'aquest dijous 9 de juliol tant a l'edifici consistorial com a les dependències municipals del carrer Padró. L'horari d'atenció al públic en horari de tarda serà el mateix que abans de l'estat d'alarma, de 17.00 a 19.00 hores.

Pel què fa al Punt d'Informació Juvenil, ubicat al Nexe-Espai de Cultura, s'atendrà presencialment els matins de dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 12.30 hores i les tardes de dimecres i dijous de 18.00 a 20.00 hores.


Per tal de poder ser atès en aquestes oficines municipals, ja no serà necessari el tràmit de demanar cita prèvia tot i que l'aforament màxim permès d'atenció a la ciutadania serà de 6 persones.

Pel què fa a les sessions dels plens municipals, tornaran a la seva ubicació habitual, a la sala de plens municipal. En aquestes sessions es permetrà l'assistència de públic amb un màxim de 23 persones. Tots els assistents a la sala hauran de dur obligatòriament la mascareta des de que accedeixin a la casa de la vila fins que ocupin el seu seient.


El proper ple municipal es durà a terme aquest dimecres 8 de juliol a les 19.00 hores de la tarda.

 

Participació