Detenen dos individus per causar aldarulls de matinada a la plaça Fius i Palà

Cantaven, cridaven i quan van arribar els agents van començar a esparracar bosses de brossa

Redacció
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:03h
Agents de la Policia Local han detingut aquesta matinada de dilluns dos homes, de 42 i de 27 anys, veïns de Manresa, ambdós amb nombrosos antecedents policials i penals, a qui imputen delictes de desobediència i atemptat.

A 2/4 d'1 de la matinada es van rebre diverses trucades a la sala del 092, informant que hi havia un grup de persones a la plaça Fius i Palà fent xivarri, cantant i donant cops al mobiliari urbà des de feia estona, de forma que no deixaven dormir els veïns.

Desplaçades diverses patrulles a l'indret van trobar un grup de set persones, cinc de les quals, davant del requeriment dels agents de què es comportessin, van marxar del lloc. Tot i així, dos d'ells van començar a donar cops al mobiliari urbà i a esparracar, a llençar i a escampar per terra el contingut de bosses de brossa, desobeint els agents que els demanaven que deposessin la seva actitud.

Va arribar el punt que un d'ells va donar una empenta a un agent, motiu pel qual va ser detingut. L'altre home va intentar evitar la detenció del seu company llençant una de les bosses als agents, i també va quedar detingut.