Un veí de Navarcles de 42 anys mor en un accident de moto a l'Alt Urgell

Ha xocat frontalment contra un turisme a la N-260, en terme de Pont de Bar

La moto i el turisme accidentats a la N-260, a l'Alt Urgell
La moto i el turisme accidentats a la N-260, a l'Alt Urgell | SCTrànsit
Redacció
05 de juliol del 2020
Actualitzat a les 23:10h
Moisès Cabezas, un veí de Navarcles de 42 anys ha mort aquest diumenge en un accident de moto a la comarca de l'Alt Urgell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a 1/4 de 12 del matí.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme i una motocicleta han xocat frontalment al punt quilomètric 208,5 de la N-260 a Pont de Bar. Com a conseqüència de l'accident, el motorista, Moisès Cabezas, de 42 anys i veí de Navarcles, ha mort, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l'afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada fins a les 2 del migdia, quan s'ha pogut obrir un carril i habilitar pas alternatiu. La circulació ha quedat normalitzada a tres quarts de tres.

Amb aquesta víctima, són 53 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. A més, aquest és el tercer accident mortal d'un motorista aquest cap de setmana. Un ha tingut lloc a les Franqueses del Vallès i l'altre a Ulldecona.