L'assemblea del Cd'E Manresa convoca les eleccions a la presidència del club per al 4 d'agost

La junta gestora presenta un deute de 48.000 euros

Assemblea de socis del Cd'E Manresa
Assemblea de socis del Cd'E Manresa | Cd'EM
Redacció
04 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:20h
Una quarantena de socis han assistit aquest dissabte a la tercera assemblea organitzada per la junta gestora del Cd'E Manresa. S'ha celebrat a l'aire lliure, a la tribuna del Nou Congost i establint les mesures de seguretat contra el coronavirus.

Aquesta assemblea ha servit per iniciar el procés per escollir una futura junta directiva que finalitzarà el dimarts 4 d'agost amb les eleccions a la presidència d'aquest club centenari. També s'ha conegut els tres noms dels socis que s'han presentat com a voluntaris per a formar part de la junta electoral: Luis Arce, Abel Monrós i Germán Montero.

En l'assemblea, la presidenta Ruth Guerrero ha fet balanç de la gestió feta des del mes de febrer. Guerrero ha abordat les diferents àrees de treball de la Junta, des de l'esportiva fins a la social. Guerrero ha destacat "el pla de professionalització que hem hagut de dissenyar i justificar per aconseguir la subvenció de la Federació Espanyola de Futbol". I s'ha mostrat "molt satisfeta de la feina realitzada per part dels directius i, també, del cos tècnic que està preparant la pròxima temporada. Aquests últims han estat els responsables de l'arribada del Campus Xavi i de les jornades de Tecnificació que se celebren cada dia a l'estadi durant el mes de juliol i que estan representant un èxit sense precedents".

El tresorer, Manel Villaplana, ha explicat la situació econòmica a través de les dades que la gestora ha anat recollint els darrers mesos (malgrat la pandèmia). Per a Villaplana, "analitzats els números, el club és sostenible sempre i quan no s'hagi de fer front a deutes d'anteriors temporades com ha passat en el període que la gestora ha dirigit l'entitat". Tanmateix, el responsable econòmic del Cd'E Manresa alerta que "el deute actual que es presenta a l'assemblea de 48.000 euros és un repte que la nova junta haurà de valorar amb molta atenció".


A l'acte hi han assistit representants de l'àrea esportiva: el director esportiu, Ferran Costa, la coordinadora del futbol femení, Laura Puig, l'entrenadora de l'Infantil, Clara Morral i els jugadors del primer equip, Sergi Solernou, Moha Djitte i Noah Baffoe. Costa ha assegurat als socis "que en il·lusió i treball no ens guanyarà ningú". 

L'assemblea, a petició del soci i exentrenador Josep Maria Cors, s'ha acabat amb un minut de silenci en record als dos socis que han mort recentment: Josep Vilanova i Pere Vila.