Unes dues-centes persones es concentren contra el feixisme a Collsuspina

La nit de dijous a divendres tres espanyolistes van agredir quatre veïns del poble, entre ells, l'alcalde

L'alcalde de Collsuspina, Oriol Batlló, dirigint-se als concentrats
L'alcalde de Collsuspina, Oriol Batlló, dirigint-se als concentrats | Xavier Rius
04 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:49h
Unes dues-centes s'han manifestat aquest dissabte al migdia davant l'Ajuntament de Collsuspina per mostrar la seva repulsa a les agressions que varen patir l'alcalde de Collsuspina i tres veïns, la nit de dijous a divendres, quan van recriminar a un grup d'ultres espanyolistes que intentessin arrencar l'estelada que hi havia penjada al balcó de l'Ajuntament.

L'alcalde, Oriol Batlló, ha llegit un manifest en el que denunciava l'actuació violenta d'aquests grups ultres, ha recordat que l'estelada és al balcó per decisió dels dos grups municipals, Ara Collsuspina i Junts per Collsuspina, amb el suport de la CUP que no va obtenir representació. I que aquest tres grups representen el vot del 99% del veïns. També ha fet un breu parlament un membre de la coordinadora Esquerra Antifeixista del Moianès que ha afirmat que el Moianès és antifeixista.

Segons ha informat l'alcalde Oriol Batlló, d'Ara Collsuspina - llista vinculada a ERC- dos veïns i ell mateix han presentat denúncia per agressions. La nit anterior, la de dimecres a dijous, aquest mateix grup ultraespanyolista que es reivindica per twitter com l'Asociación Unión de Brigadas Quita Lazos, amb seu a Terrassa, varen posar una bandera espanyola a l'ajuntament de Castellcir i a la parada d'autobús de Collsuspina. A l'acte hi ha estat present el Delegat del Departament d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes.