Un accident entre dos camions talla el trànsit a l'Eix Transversal a Artés en sentit Manresa

També hi ha retencions en sentit Girona per l'efecte tafaner

Camions accidentats a la C-25
Camions accidentats a la C-25 | Xarxes
Redacció
03 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:52h

Un accident entre dos camions per encalç a la C-25 a l'altura d'Artés ha obligat a tallat completament el trànsit de vehicles de l'Eix Transversal en sentit Manresa i a desviat els cotxes per l'interior del municipi per la sortida 52. La mateix via, però en sentit Girona, també registra retencions, però en aquest cas per l'efecte tafaner que provoca l'espectacularitat de l'accident.

Dos camions han xocat per encalç al punt quilomètric 148 de la C-25 passats 2/4 de 12 del matí i han quedat entregirats ocupant els dos carrils de la via, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Cap dels ocupants dels dos vehicles no ha patit ferides de gravetat, però les bobines que transportava un dels vehicles han quedat escampades per la calçada.

Trànsit redirecciona el trànsit en sentit Manresa per la sortida 52 d'Artés i aquest fet provoca retencions per la lentitud de la marxa. En sentit Girona, les retencions són provocades per l'efecte tafaner.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius dels Mossos, de Bombers i del SEM, a banda de grues de gran tonatge per retirar els camions accidentats.