La Junta Gestora del Cd'E Manresa fa una crida a la participació a l'assemblea de dissabte

L'òrgan ha d'aprovar la convocatòria d'eleccions

La presidenta del Cd'E Manressa, Ruth Guerrero, i l'entrenador Ferran Costa en una imatge recent
La presidenta del Cd'E Manressa, Ruth Guerrero, i l'entrenador Ferran Costa en una imatge recent | Pere Fontanals
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 20:42h
Aquest dissabte, a les 11 del matí, es farà una nova assemblea del Cd'E Manresa amb un punt que destaca per sobre dels demès: la convocatòria d'eleccions per escollir una nova Junta Directiva. Per a la presidenta de la Junta Gestora, Ruth Guerrero, “aquesta assemblea ha de significar un punt d'inflexió per a l'entitat. És molt important que els socis coneguin la feina que hem realitzat els últims mesos. Malgrat la pandèmia, hem avançat en diferents terrenys i estem satisfets i il·lusionats del camí que hem traçat. Tot i això, també abordarem els diferents problemes que ha patit el club i que van desembocar en l'aparició d'aquesta Gestora. És per això que fem una crida a tothom a participar i opinar per millorar el rumb del Manresa”. 

La Junta Gestora té previst presentar-se a les eleccions amb una llista encapçalada per Ruth Guerrero i mantenint la majoria dels integrants actuals i, si pot ser, afegint algun directiu més. 

En l'assemblea, hi haurà una representació de la nova estructura esportiva amb el director esportiu, Ferran Costa, els jugadors del primer equip Sergi Solernou, Moha Djitte i Noah Baffoe, la responsable del futbol femení, Laura Puig i l'entrenadora de l'infantil femení Clara Morral.

L'assemblea se celebrarà a la tribuna de l'Estadi Municipal del Nou Congost. Segons el secretari de la Junta Gestora, Pere Arévalo, “ho tenim tot preparat. Els assistents estaran asseguts a l'ombra, respectant la distància de seguretat. Les previsions meteorològiques apunten a una petita baixada de les temperatures. També hem preparat aigua per als socis”. 

Aquesta assemblea del CE Manresa serà la tercera en menys de sis mesos.