L'Ajuntament de Castellbell estima que obrir la piscina suposa una despesa de 54.000 euros

El consistori explica que malgrat poder obrir menys dies la major part dels costos es mantenen respecte les temporades habituals

Piscina municipal de Castellbell i el Vilar
Piscina municipal de Castellbell i el Vilar | AjCbiV
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:18h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha volgut detallar els costos que suposa l'obertura de les piscines municipals aquesta temporada d'estiu atípica i que arriben als 54.000 euros. El consistori destaca que la major part dels costos es mantenen respecte altres anys, tot i que la temporada de bany serà més curta. En concret, les instal·lacions obriran a partir del 15 de juliol i tancaran el 13 de setembre.

La major part de la despesa correspon al personal d'entrada, socorrista i personal auxiliar amb un cost de 20.300 euros. Pel que fa al manteniment de l'aigua el cost serà de 3.097 euros i els productes i les analítiques suposaran una inversió de 4.800 euros. Unes quantitats que s'han d'afegir els costos per a la posada a punt de la piscina (2.320 euros) i també el personal de neteja (prop de 3.000 euros).

Més costos

El consistori ha calculat que el cànon de l'aigua, el lloguer de maquinària per netejar els vasos de les piscines, les feines de la brigada municipal, la poda i tallat de la gespa, la llum i el control de plagues tindran un cost de prop de 17.000 euros.

Funcionament de la piscina

Les instal·lacions funcionaran a partir de dos torns diaris, de matí i tarda, i es netejaran i desinfectaran cada migdia de 14 a 15.30h. El torn de matí serà de 10 a 14h i a la tarda obrirà de 15.30 a 19.30h.

Aforament restringit

El consistori es mantindrà atent en tot moment a les directrius de les autoritats sanitàries i fixarà un aforament màxim de 281 persones. Els abonaments de temporada es podran adquirir a l'OAC a partir del proper dilluns 6 de juliol. L'oficina s'ha traslladat provisionalment a les antigues instal·lacions de l'antiga Biblioteca i atendrà els temes relacionats amb la piscina de dilluns a divendres de 12 a 14 h i dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 18 h. A partir del 16 de juliol l'atenció presencial per a la venda dels abonaments coincidirà amb els horaris habituals de funcionament de l'OAC.