El Kursaal reprendrà dijous l'activitat escènica amb un concert de Jo Jet i Maria Ribot

Aquest és el primer dels set espectacles que es podran veure aquest juliol al teatre manresà

El Kursaal torna a obrir amb Jo Jet i Maria Ribot
El Kursaal torna a obrir amb Jo Jet i Maria Ribot | Oriol Segon
Redacció
01 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:25h
La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l'Om de Manresa, aturada des del 12 de març pel coronavirus, tornarà aquest dijous a la sala gran del Kursaal amb un concert dels manresans Jo Jet i Maria Ribot, que presentaran el seu últim treball sant llorenç. Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, la sala tindrà reduït al 50% el seu aforament i, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions i concerts.

En plena efervescència, els manresans  Jo Jet i Maria Ribot  portaran al Kursaal el seu tercer treball, sant llorenç, en el qual proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l'essència els porta al nou directe. Al duet de guitarra espanyola i veus s'hi afegeix la força i l'actitud d'una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l'espectacle de llums sobre l'escena.

A part d'aquest concert, dijous vinent, 9 de juliol a la sala petita es podrà veure l'espectacle musical Repertori de saldo, amb Lluís Barrera, Jordi Gener i David Martell. L'endemà, 10 de juliol a les 20h es podrà veure en directe per streaming Assedegats de LaPerla 29, des de la Biblioteca de Catalunya. Igualment a la sala petita es podrà escoltar el nou disc d'Anaïs Vila Contradiccions, en un doble concert dimecres 15 i dijous 16 de juliol (20 h). Aquest juliol també es podran veure els espectacles Suite Toc Núm. 6, de Les Impuxibles a la sala gran del Kursaal, el diumenge 19 a les 19 h. I el dijous 23 de juliol (20h) la sala petita acollirà la presentació del disc de debut de la manresana Berta Sala (Hertogstraat). Finalment, l'obra El silenci dels telers el diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta muntatge de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones dona a conèixer la vida de les colònies tèxtils catalanes. 

Venda d'entrades i preus

Les entrades per aquests espectacles són a la venda per internet i a taquilles obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. El preu de les entrades per al concert de Jo Jet i Maria Ribot, és de 10 euros, preu únic.