Pla de xoc

AraMoià proposa un pla de xoc contra la covid-19 de gairebé un quart de milió d'euros

La formació del govern municipal valora en 112.000 euros el cost de la gestió de l'emergència

per Redacció , 30 de juny de 2020 a les 10:58 |
AraMoià, la formació que gestiona el govern municipal de Moià en minoria, ha iniciat converses amb la resta de grups municipals per aprovar un pla de xoc contra la covid-19 al municipi. La formació vinculada a ERC valora en 112.110 euros la gestió de l'emergència fins ara, i proposa a la resta de grups -Junts, PSC i la CUP- un pla de xoc de 224.000 euros més.

Entre les mesures que proposa hi ha la contractació de dues persones més per als Serveis Socials municipals, ajuts a famílies i gent gran, beques d'ensenyament i una subvenció a la residència Vila de Moià. Aquest capítol d'atenció a les persones està valorat en 126.000 euros.


El capítol de comerç i empresa inclou una línia d'ajuts a autònoms i microempreses, suport a l'associació de botiguers per al Marketplace i la subvenció de les taxes d'ocupació de la via pública i recollida de residus comercials. Aquest capítol està valorat en 65.000 euros.

Finalment, AraMoià també proposa una partida de 33.000 euros en suport a la cultura, en contractacions a artistes locals i la bestreta de la Festa Major de 2020.

 

Participació