AraMoià proposa un pla de xoc contra la covid-19 de gairebé un quart de milió d'euros

La formació del govern municipal valora en 112.000 euros el cost de la gestió de l'emergència

Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:59h
AraMoià, la formació que gestiona el govern municipal de Moià en minoria, ha iniciat converses amb la resta de grups municipals per aprovar un pla de xoc contra la covid-19 al municipi. La formació vinculada a ERC valora en 112.110 euros la gestió de l'emergència fins ara, i proposa a la resta de grups -Junts, PSC i la CUP- un pla de xoc de 224.000 euros més.

Entre les mesures que proposa hi ha la contractació de dues persones més per als Serveis Socials municipals, ajuts a famílies i gent gran, beques d'ensenyament i una subvenció a la residència Vila de Moià. Aquest capítol d'atenció a les persones està valorat en 126.000 euros.

El capítol de comerç i empresa inclou una línia d'ajuts a autònoms i microempreses, suport a l'associació de botiguers per al Marketplace i la subvenció de les taxes d'ocupació de la via pública i recollida de residus comercials. Aquest capítol està valorat en 65.000 euros.

Finalment, AraMoià també proposa una partida de 33.000 euros en suport a la cultura, en contractacions a artistes locals i la bestreta de la Festa Major de 2020.
Arxivat a