Els Mossos denuncien penalment un motorista que circulava a 201 km/h per la C-55 a Súria

Ja havia estat denunciat una estona abans per anar a 125 km/h en un tram on la velocitat màxima és de 90 km/h

Foto del radar del motorista
Foto del radar del motorista | Mossos
Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:40h
Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el dia 26 de juny un home, de 40 anys i veí de Sant Vicenç de Castellet, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 26 de juny, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 46.2 de la carretera C-55, dins del terme municipal de Súria.

Cap a dos quarts d'una del migdia, els mossos van detectar una motocicleta que circulava a 201 km/h, en un tram limitat genèricament a 90 km/h. Els agents van aturar la motocicleta i, després d'identificar el conductor, li van obrir diligències penals.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat administrativament una estona abans pels agents, atès que havia estat detectat circulant a 125 km/h en un tram de via on la limitació era de 90 km/h.

L'home va quedar citat per tal que declarar sobre els fets, al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, els propers dies.

L'actuació s'emmarca dins del dispositiu PREMOT, que les unitats de trànsit de tota Catalunya porten a terme per tal de prevenir els accidents de trànsit de motocicletes.