El 48è Aplec de la Sardana d'Artés arriba amb moltes mesures contra la covid-19

Serà dissabte amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona i Mil·lenària

Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:29h
Aquest dissabte Artés celebrarà la 48a edició de l'Aplec de la Sardana entre importants mesures de prevenci´ño contra la covid-19. A partir de les 9 del vespre, al passeig Diagonal, al costat del Parc Municipal, les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona i Mil·lenària protagonitzaran aquesta edició atípica de l'aplec.

L'aplec se celebrarà amb algunes instruccions: serà obligatori l'ús de la mascareta quan no es pugui garantir la distància de seguretat reglamentaria, l'organització posarà a disposició dels assistents gel hidroalcohòlic, al'arribar s'hauran de donar les dades personals i signar un document de responsabilitat conforme no es pateixen símptomes relacionats amb la covid-19.

Les rotllanes seran d'un màxim de 12 persones i s'haurà de ballar en tot moment a la mateixa rotllana informant de quins son els membres de cada colla. El lloc per ballar el donarà l'organització. El mateix grup de persones s'asseurà en una mateixa taula que donarà l'organització. La taula i la rotllana estaran ubicades al més a prop possible per evitar desplaçaments a l'interior del recinte.

Abans i després de cada sardana tots els balladors s'hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic. L'Aplec no oferirà sopar, tothom se'l podrà portar de casa de manera individual. El bar només serà de begudes, gelats i cafès. Només hi haurà una entrada i una sortida del recinte, separades entre elles.