Denunciats per una barbacoa a Merlès després que la columna de fum posés en alerta els cossos d'emergència

La imprudència d'un grup que feia barbacoa a l'entorn natural de la riera de Merlès, tot i que està totalment prohibit, va obligar a activar dues dotacions terrestres dels Bombers

Els rurals han denunciat un grup de persones per fer una barbacoa en un espai d'interès natural.
Els rurals han denunciat un grup de persones per fer una barbacoa en un espai d'interès natural. | Agents Rurals
Pilar Màrquez Ambròs / Redacció
29 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:26h
Els Agents Rurals han denunciat un grup de persones per fer foc en un espai d'interès natural a la riera de Merlès, després de rebre l'alerta per una columna de fum que va resultar procedir d'una barbacoa metàl·lica. La columna de fum era visible des de diferents punts i això va obligar a activar preventivament dues dotacions terrestres dels Bombers abans de conèixer-ne l'origen. Els fets van passar diumenge prop de les 7 de la tarda, en terme municipal de Santa Maria de Merlès (el Berguedà). 
Les dues dotacions dels Bombers van arribar a lloc però de seguida van poder comprovar que la fumarada procedia d'una barbacoa i van deixar el cas en mans dels Agents Rurals. Els rurals van fer apagar la barbacoa metàl·lica i van denunciar als membres del grup "per fer foc en un espai d'interès natural, en una època on està totalment prohibit", han informat.