Patrimoni, natura i coronavirus, eixos de la Universitat d'Estiu del Moianès

El programa serà més reduït que en edicions anteriors i s'allargarà del dilluns 6 al divendres 10 de juliol

Imatge d'un dels cursos de la Universitat d'Estiu del Moianès de 2018
Imatge d'un dels cursos de la Universitat d'Estiu del Moianès de 2018 | CCMoianès
Redacció
28 de juny del 2020
Actualitzat a les 20:37h
Aquest mes de juliol torna la Universitat d'Estiu del Moianès- Universitat d'Estiu Ramon Llull amb un programa que s'allargarà del dia 6 al dia 10 basada en activitats a l'aire lliure i amb el patrimoni i la natura de la comarca i el coronavirus, com a eixos temàtics. Precisament el coronavirus i les mesures per evitar-ne la propagació han portat a escurçar el calendari i fer-lo a l'aire lliure.

La primera activitat serà un curs del patrimoni històric del Moianès, que recorrerà cinc espais essencials i que tindrà una durada de 15 hores, de 9 a 12 del matí de dilluns a divendres, i que comptarà amb Xavier Oms i Arias, Marina Miquel i Vives, Irene Abril i Vilamala, Llorenç Ferrer i Alòs i Jaume Perarnau i Llorens com a ponents.

La segona serà la descoberta dels valors naturals de l'espai natural del Moianès: Vegetació, fauna i geologia. També tindrà una durada de 15 hores, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la tarda el dilluns i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 de la tarda, de dimecres a divendres. Les professores seran Marta Fàbrega i Gallaguet, Montserrat Clapers i Aibar i Pilar Clapers i Aimar.

Finalment, la tercera activitat serà la taula rodona Viure amb el coronavirus. Tindrà lloc el dijous a les 7 de la tarda al Parc Municipal de Moià, i comptarà amb la participació d'Àurea Autet, Emma Carné, Cristina Fillat, Dolors Garcia, Xavier Làzaro i Xavi Màrquez, tots plegats coordinats per Núria Trullà.

Hi ha de temps fins al 3 de juliol per fer la inscripció a qualsevol de les activitats. S'ha de fer a Can Carner en horari d'atenció al públic, per telèfon: 938 301 418 o per correu electrònic: ccmn.formacio@ccmoianes.cat.
 

Programa de la Universitat d'Estiu del Moianès 2020 by La muntanya russa on Scribd

Arxivat a