Cardona obrirà la piscina municipal del 4 de juliol al 6 de setembre

En aquest inici de temporada s'estrenarà la nova piscina que millora l'accessibilitat i disposa d'una cadira per a persones amb diversitat funcional

Piscines de Cardona amb el castell al fons
Piscines de Cardona amb el castell al fons | AjCdn
Redacció
28 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:27h
L'Ajuntament de Cardona està finalitzant els treballs de posada a punt de la piscina municipal que obrirà les seves portes el dissabte 4 de juliol. L'horari d'obertura serà de les 11 del matí a les 8 del vespre tots els dies de la setmana i la temporada finalitzarà el diumenge 6 de setembre.

Enguany, s'han reformat i reestructurat les piscines municipals petita i mitjana amb l'objectiu de fer-la més accessible i per a tothom. En aquest sentit, s'ha fet la remodelació de l'àmbit que inclou les dues piscines, enderrocant la piscina petita, augmentant l'espai de descans i de solàrium dels usuaris i reformant la piscina mitjana per incloure en el mateix vas actual una piscina amb dos nivells diferenciats, separats per un mur de 50 cms d'amplada entre elles. Una de les actuacions més destacades és la incorporació d'una rampa d'accés per facilitar l'entrada a la piscina i d'una cadira per a persones amb diversitat funcional.

Davant la situació excepcional provocada per la covid-19 s'han pres mesures de seguretat i d'higiene per assegurar la protecció per a totes les persones usuàries, com ara la restricció de l'aforament, la creació d'espais d'entrada i sortida per evitar encreuaments de gent, la desinfecció de les instal·lacions al migdia o l'ús de gels hidroalcohòlics. Es prega, a més, respectar el 1,5m de distància, tal com marquen les autoritats sanitàries i que aquelles persones que presentin símptomes s'abstinguin de sortir de casa.

A partir del proper 29 de juny es podran comprar els abonaments a les taquilles de la piscina, en horari d'11h a 14h.

Preus Piscina Municipal 2020

Per entrada personal: Adults (de 18 a 64) 3,50 euros (laborables) / 4,50 euros (festius, dissabtes i diumenges). Menors (de 5 a 17 anys) i majors de 65 anys 2,50 euros (laborables) / 3,50 euros (festius, dissabtes i diumenges). Menors de 5 anys, gratuït.

Per entrada individual reduïda (horari de 18h a 20h): Adults (de 18 a 64) 2,00 euros (laborables) / 2,50 euros (festius, dissabtes i diumenges). Menors (de 5 a 17 anys) i majors de 65 anys 1,30 euros (laborables) / 1,80 euros (festius, dissabtes i diumenges). Menors de 5 anys, gratuït.

Abonaments familiars per tota la temporada: Per matrimoni i parella de fet 100,00 euros.
Arxivat a