Sant Joan de Vilatorrada obrirà les seves piscines municipals l'1 de juliol

Amb una reducció de l'aforament del 50% com a mesura de prevenció contra la covid-19

Piscines municipals de Sant Joan de Vilatorrada
Piscines municipals de Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
28 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:27h
El govern de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit, a través de la regidoria d'Esports, tornar a obrir el complex de les piscines municipals a partir de l'1 de juliol per la seva important funció social, amb les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels usuaris.

"La piscina municipal de Sant Joan de Vilatorrada és una de les més grans de tota la comarca. L'estiu del 2019 l'aforament era de 1.661 persones (segons els Serveis Territorials de l'Ajuntament) i s'ha reduït a 1.132 persones per les obres del canal. Aquest aforament s'ha reduït un 50% com a mesura contra la covid-19 per tal de doblar l'espai de cada banyista i poder garantir la seva seguretat. De la mateixa manera, s'han hagut de reduir el 50% els abonaments", explica Adrià Clotet, regidor d'Esports. L'Ajuntament ha el·laborat publicacions amb preguntes freqüents per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir. Es poden trobar a la pàgina web i a les xarxes socials de l'ajuntament.

El regidor d'Esports, Adrià Clotet, remarca "l'esforç de totes les persones implicades en l'obertura de la piscina municipal, aquest any més que mai, per la covid-19 i per les obres del canal". A més, vol fer una crida a la responsabilitat individual per poder gaudir de la piscina amb seguretat aquest estiu.

"Les mesures extraordinàries per la covid-19 hi són per garantir la seguretat de tothom i per complir-les així com les normes d'ús de la piscina municipal. No tolerarem cap a actitud incívica ni cap incompliment de les mesures implementades. Ens hi juguem la salut", afirma.