El PSC Manresa es mostra disposat a «girar full» per la seva absència al ple d'investidura d'Aloy

Felip González, però, insisteix que la seva decisió és "tan clara i legítima" com la de l'alcalde de mantenir l'acte al Kursaal

Les quatre cadires buides dels regidors del PSC, aquest dissabte durant el ple
Les quatre cadires buides dels regidors del PSC, aquest dissabte durant el ple | Pere Fontanals
Redacció
27 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:16h
El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Manresa ha emès un comunicat en el qual felicita el nou alcalde, Marc Aloy, i li desitja un mandat "ple d'encerts". Cal recordar que, en una decisió sense precedents a Manresa, els regidors socialistes no han pres part aquest dissabte en el ple d'investidura de Marc Aloy com a nou alcalde de la ciutat. Una decisió que el propi alcalde ha confessat que li dolia.

El portaveu del grup municipal del PSC, Felip González, ha assegurat que la decisió de no prendre part en el ple "no s'han pres en calent, i que tenen una argumentació tan clara i legítima com la d'Aloy i la del seu nou govern municipal de mantenir un esdeveniment institucional tan rellevant en un escenari que seguim pensant que no era l'adient, tal i com va quedar clar dimarts passat en el molt més que digne ple de comiat de l'alcalde Junyent”.

Malgrat aquest primer desencontre, el grup municipal del PSC es mostra disposat a "girar full a l'incident" i a partir d'avui mateix tornen a ser on "sempre són les formacions amb vocació de govern: en una predisposició sincera de col·laboració institucional volgudament constructiva per a una Manresa de tothom", ha conclòs González.