Salva Camps serà el nou entrenador assistent del BAXI Manresa

El badaloní s'incorporarà aquest estiu a l'staff de Pedro Martínez en substitució de Xevi Pujol, que passarà a ser Director Esportiu del club

Salva Camps serà el nou entrenador assistent del BAXI Manresa
Salva Camps serà el nou entrenador assistent del BAXI Manresa | CB GC
NacióManresa
26 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:44h
El BAXI Manresa ja té l'assistent que li faltava d'ençà de la conversió de Xevi Pujol per ser Director Esportiu del club. Es tracta de Salva Camps, assistent amb anys d'experiència a la Lliga Endesa, i que fins ara havia estat a l'Herbalife Gran Canària, com a assistent i com a entrenador principal a LEB Plata.
 
Salvador Camps Sanjosé (Badalona, 19 de maig del 1979) s'incorporarà les properes setmanes a l'equip tècnic del BAXI Manresa. Es tracta d'un exjugador que va recórrer una gran quantitat d'equips de l'ACB i la LEB -com l'Inca, el Menorca, el Cantàbria, el Gran Canaria, el Huelva o el Palencia-, i que més tard va protagonitzar una carrera professional a l'estranger en clau entrenador. El 2015 va tornar a aterrar a Catalunya per exercir d'entrenador ajudant del Club Joventut Badalona. En els darrers anys ha format part del cos de tècnics de les seleccions U20, U18 i U19 d'Espanya per als mundials, i actualment entrena l'equip LEB Plata de l'Herbalife Gran Canaria.
Arxivat a