El Club Tennis Manresa homenatjarà l'històric entrenador Miquel Múrcia el proper 30 de juny

Múrcia va perdre la vida el passat 15 d'abril als 65 anys a causa del coronavirus

Miquel Múrcia
Miquel Múrcia | Arxiu particular
Redacció
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:45h
El Club Tennis Manresa homenatjarà el proper 30 de juny Miquel Múrcia, qui va ser entrenador del club des de 1973 i que va morir el passat 15 d'abril als 65 anys a causa del coronavirus. L'homenatge arrancarà a les 8 del vespre i comptarà amb la participació de tennistes de l'Escola, monitors i el seu equip de veterans, a més de companys de feina i socis de l'entitat.

El 1973, amb 18 anys, ja va començar a donar classes particulars als socis i sòcies convertint-se en el tercer entrenador que tenia el club, i el 1974 va crear l'escola de tennis conjuntament amb un altre històric del club, Pere Muxí.

Després d'anys fora del club, entrenant a d'altres llocs del país, i assolint totes les titulacions i categories de monitors de tennis existents, va tornar al Club Tennis Manresa a finals de 2008 per co-dirigir l'escola amb en Muxí, i ja el 2014 fou l'únic director fins a la seva jubilació, el setembre de 2018. 

Durant els seus anys com a director, el club va assolir els millors èxits estatals i catalans, no sols amb els equips sub-18 de l'escola, sinó també amb l'equip absolut masculí, amb el Campionat d'Espanya de 3a categoria el 2016, del qual ell n'era el capità.