Sant Joan obre les colònies a tots els infants sense el vot del govern municipal

Mitjançant l'obertura d'una convocatòria d'ajuts a partir de l'aquest mateix 2020

Redacció
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:18h
El ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha aprovat aquest dijous una moció presentada per Compromís amb el suport d'ERC, Junts i Ciutadans, per facilitar que tots els infants tinguin la possibilitat d'accedir a les colònies urbanes i les colònies esportives del municipi mitjançant l'obertura d'una convocatòria d'ajuts per aquest 2020 i els anys següents.

El text aprovat insta l'Ajuntament a buscar les fórmules necessàries per fer una convocatòria urgent d'aquests ajuts per garantir que els infants de famílies vulnerables també puguin accedir a les colònies d'estiu.

Els partits de govern, Alternativa i el PSC van presentar una esmena a la proposició que els grups a l'oposició van veure insuficient i, finalment, el text que es va aprovar, amb l'abstenció dels grups del govern, és el que impulsava Compromís. L'esmena del govern feia referència a la impossibilitat d'aprovar la convocatòria d'ajuts per aquest 2020 per falta de temps material.

És la segona vegada que el ple de Sant Joan de Vilatorrada aprova una moció de l'oposició sense els vots a favor del govern, que, cal recordar, es troba en minoria.