Inscripcions obertes a les activitats d'estiu de les Piscines Municipals de Manresa

Tornen els matins de Pisijoc i les tardes de cursets intensius de natació per infants, amb mesures adequades a la situació actual

Piscines Municipals de Manresa
Piscines Municipals de Manresa | CNM
Redacció
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:59h
Aquesta setmana s'han obert les inscripcions a les activitats d'estiu infantils, proposades pel Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa. Les activitats segueixen les mesures d'higiene, desinfecció i distanciament necessàries per garantir un servei segur, tant pels infants que hi participin com pels monitors. Això ha comportat alguns canvis respecte les edicions passades, com la reducció dels grups i l'acompanyament per part dels progenitors en algunes activitats.

Campus Esportiu Infantil, Pisijoc Estiu 2020

A partir del dia 29 de juny s'iniciarà el pisijoc, el campus esportiu infantil de les Piscines Municipals. El campus es portarà a terme cada matí  de 9 a 13h des del 29 de juny, fins al 7 d'agost, i també les dues primeres setmanes de setembre.

L'eix temàtic és l'oceanografia. En Maui, un dofí ensenyarà als infants els secrets del mar i es proposarà tot un seguit de reptes a aconseguir. Les activitats que es porten a terme estan majoritàriament relacionades amb l'aigua (jocs, cursets de natació), esportives, però també hi ha tallers i manualitats.

Com a novetat, i a causa de la situació actual, aquest any es demana que els infants que hi participin sàpiguen nedar, és a dir, siguin capaços de desplaçar-se una distància mínima de 5 metres de crol i esquena sense cap tipus d'ajuda.

Cursets de natació infantil Intensius

El dilluns 29 de juny també comencen els cursets de natació infantil intensius, que es portaran a terme cada tarda, fins el 7 d'agost, i també les dues primeres setmanes de setembre.

Com a novetat, enguany, els grups són reduïts, i s'han ampliat els torns,  amb la possibilitat de fer classe a les 15.30h, a les 16.45h i a les 18h. Els progenitors dels infants que vagin als grups Blanc I i II també els hauran d'acompanyar a l'aigua, d'aquesta manera, s'evitarà el contacte físic directe entre el monitor i l'infant, i es garantirà la distància de seguretat.

Inscripcions als cursos de natació durant el curs 2020/2021

La setmana vinent s'inicien també les inscripcions per als cursets de natació infantils de cara al curs 2020/2021. Del 29 de juny al 5 de juliol es faran les inscripcions preferents per als infants que estiguessin fent els cursets en el moment del tancament per la COVID-19, i  a partir del 6 de juliol s'obriran a nous alumnes.