Coronavirus

El coronavirus obliga a tancar temporalment dos serveis de l'Ajuntament de Manresa

Les oficines d'atenció ciutadana i d'activitat empresarial es troben tancades aquest dijous pel contagi d'un treballador i mentre la resta de companys de feina es fan els tests

per Pere Fontanals , Manresa, 25 de juny de 2020 a les 16:06 |
Porta principal de l'Ajuntament de Manresa tancada pel coronavirus | Pere Fontanals
L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i l'Oficina d'Activitats Econòmiques (OAE) de l'Ajuntament de Manresa es troben tancades aquest dijous a causa del contagi per Covid-19 d'un treballador de l'àrea, segons han confirmat fonts municipals a NacióManresa.

Aquest contagi, confirmat per test, ha obligat a tancar les fues oficines i a fer que el personal que ha tingut contacte amb la persona infectada -un total de 22 treballadors- s'hagi hagut de fer la prova també com a mesura de prevenció. Les oficines estaran tancades fins que no hi hagi resultats entre les proves fetes als companys de feina de la persona contagiada.


L'Ajuntament ha informat de la incidència a tots els ciutadans que tenien concertada hora de visita aquest dijous al matí, tot i que no ha pogut evitar un cert enrenou entre la població que s'ha desplaçat a l'Ajuntament sense tenir cita prèvia, tot i que, finalment, ha estat tothom informat.

A la porta dels dos serveis, l'Ajuntament ha posat cartells informant del tancament provisional de les oficines, tot i que només per aquest dijous.

 

Arxivat a:
Municipis, oac, coronavirus, oae
Participació