Lliuren les primeres polseres d'agraïment als sanitaris dels hospitals de Manresa i Berga

Pacients recuperats del coronavirus han fet l'entrega aquest dijous als centres sanitaris

Redacció
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:51h
Lliurament de les polseres a l'hospital de Sant Andreu
Lliurament de les polseres a l'hospital de Sant Andreu | SAS
Aquest dijous, el Fòrum Econòmic de la Catalunya Central a través de persones que han patit el coronavirus han lliurat les primeres polseres de les 3.000 que es lliuraran al personal sanitari de l'hospital de Sant Joan de Deu i de Sant Andreu de Manresa i a l'hospital de Sant Bernabé de Berga.

L'acte, que s'ha fet en els tres hospitals ha consistit en el lliurament de les polseres per part de persones que han passat la Covid-19 a representants dels diferents col·lectius sanitaris i l'entrega d'una placa a la institució sanitària.

A Sant Joan de Deú el lliurament l'ha fet en Miquel, un home de 66 anys que va estar més de 70 dies ingressat a la UCI, a més d'estar a planta i que actualment s'està recuperant ja d'alta a casa seva, i la Paula, una noia de 20 anys, esportista i membre de la selecció espanyola de waterpolo, que va contraure la Covid-19  i va haver d'estar ingressada uns dies a la Clínica de Sant Josep i després a Sant Joan de Déu.

A l'hospital de Sant Andreu en Manuel Hernández i la Leonor Moya han estat les persones encarrega­des de lliurar a dotze professionals del centre les primeres polseres en el marc d'aquesta iniciativa.

Les entitats que formen el Fòrum, van començar fa un temps a treballar la idea de fer un reconeixement de la societat civil i empresarial al món professional que, de forma incansable, han lluitat i estan lluitant contra el Covid-19. Des d'un primer moment es va voler impulsar una acció que transmetés la satisfacció que teníem dels nostres professionals de l'àmbit sanitari. És per aquest motiu que es va establir un criteri per realitzar aquest reconeixement amb les entitats més representatives del territori, la Fundació Althaia, la Fundació Sant Andreu Salut i l'Hospital de Sant Bernabé de Berga.