El centre de paracaigudisme de Sant Fruitós recuperarà l'activitat a partir de dijous

Durant els darrers dies les instal·lacions han estat escenari dels primers entrenament dels instructors i els paracaigudistes federats

Públic al centre de paracaigudisme de Sant Fruitós de Bages
Públic al centre de paracaigudisme de Sant Fruitós de Bages | Saltamos
Redacció
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 22:22h
El centre de paracaigudisme de Sant Fruitós de Bages recuperarà l'activitat aquest proper dijous 25 de juny després del tancament de les instal·lacions a principis de març a conseqüència de la Covid-19. Saltamos Village ho té tot a punt per a la nova temporada d'estiu en què se seguiran les mesures de seguretat i prevenció, que consisteixen bàsicament en l'ús de mascareta i equips de protecció individual per als salts tàndem. En paral·lel, es reforçarà la neteja de les instal·lacions, s'han col·locat cartells informatius, materials de protecció i tot el personal ha estat format expressament per seguir els protocols fixats pel Consell Superior d'Esports.

Entrenaments previs

Durant aquest passat cap de setmana el centre de paracaigudisme ja ha tingut una activitat inicial amb les primeres sessions de formació i entrenament per als instructors i els paracaigudistes federats, que han protagonitzat els primers salts després de més de tres mesos d'aturada.

Una temporada que promet

La nova temporada es presenta amb un nou al·licient per a Saltamos Village que aquest estiu estrenarà un nou túnel de vent per fer més completa l'experiència del públic que visiti l'aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. Les instal·lacions també potencien l'espai lúdic de bar amb música en directe, la terrassa i una piscina amb vistes a la muntanya de Montserrat. El centre de paracaigudisme de Barcelona treballa per consolidar-se com una aposta d'oci i de lleure per a la pròpia capital catalana i també per a la Catalunya Central en un estiu on el turisme de proximitat jugarà un paper clau.