Els alcaldes de Castellgalí i el Pont «exigeixen» a Salut que reobri els consultoris municipals

Els batlles socialistes es mostren "indignats" per la decisió del Departament de mantenir tancats els equipaments sanitaris en qüestió fins al setembre

Els alcaldes de Castellgalí i El Pont «exigeixen» a Salut que reobri els consultoris municipals
Els alcaldes de Castellgalí i El Pont «exigeixen» a Salut que reobri els consultoris municipals | PSC
NacióManresa
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:17h
Enric Campàs i Cristòfol Gimeno, alcaldes del Pont de Vilomara i Rocafort i Castellgalí, respectivament, han enviat una carta als responsables del Departament de Salut -inclosa la Consellera Alba Vergés- en la qual expressen la seva "indignació" davant la "nul·la voluntat" de reobrir els consultoris dels dos municipis fins a mitjans de setembre, tal com se'ls ha informat.

En l'escrit, els batlles socialistes lamenten que, amb aquesta decisió "s'està abandonant i negant un servei essencial com ho és el de l'atenció sanitària, als prop de 6.000 veïns i veïnes" d'ambdós pobles. Això, assenyalen, "suposa perjudicis, sobretot per aquelles persones més vulnerables, com per exemple la gent gran". En aquest sentit, diuen, "exigim amb tota la fermesa possible" que els equipaments reobrin i reprenguin l'activitat.

Els consultoris del Pont de Vilomara i de Castellgalí van tancar les portes el dia 16 de març, "la qual cosa es va entendre perfectament degut a la situació que estàvem vivint" comenten els batlles, que continuen: "d'això ja en fa més de tres mesos, i no podem entendre ni compartir que, passat aquest temps, continuem patint aquest abandonament".