Les bagenques Nebula participaran en un festival d'àmbit estatal amb Juan Magan com a cap de cartell

Les germanes de Sant Fruitós de Bages donaran a conèixer les seves cançons en una gira emmarcada en el "Dancing in my car", un esdeveniment musical en el qual els assistents veuran els concerts des del cotxe

El duet santfruitosenc Nebula donarà a conèixer les seves cançons durant el festival 'Dancing in my car'
El duet santfruitosenc Nebula donarà a conèixer les seves cançons durant el festival 'Dancing in my car' | Youtube
23 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:33h
No serà la primera gira de concerts que faran (tenen una trajectòria musical gens menyspreable), però potser sí que, aquest, serà un dels estius més intensos de la seva vida. I és que han anunciat que formaran part del festival Imagina: Dancing in my car, un esdeveniment musical d'àmbit estatal que tindrà la peculiaritat que els assistents el viuran dintre dels seus respectius cotxes. 

Amb aquesta notícia, les germanes Erola i Àstrid Moreno, filles de Sant Fruitós de Bages i integrants del duet Nebula, consoliden, així, una carrera musical que va començar l'any 2017 amb la publicació del seu primer tema, Genesis, que ja acumula més de 33.000 escoltes a la plataforma Spotify. El Dancing in my car serà el primer festival de gran format en el qual prenen part; un festival que té, de caps de cartell, artistes com Juan Magan, Omar Montes o Lennis Rodríguez i que farà parada en més d'una desena de municipis de l'Estat espanyol, com ara Alacant, Madrid, Múrcia, Sevilla o Jaén. 

Treuen la primera cançó en català durant el confinament i esdevé un èxit

Les bagenques Nebula, de 23 i 25 anys respectivament, van concebre aquest confinament com una oportunitat per crear nous temes i per teixir un vincle més estret entre la seva comunitat de fans. A Instagram, per exemple, ja són prop de 17.000, les persones que les segueixen. De fet, i si bé ja eren força conegudes, van popularitzar-se encara més quan, a principis d'abril, van treure a la llum Tropical, el seu primer tema (amb videoclip inclòs) en català. En només vint-i-quatre hores va superar les 50.000 reproduccions a Instagram.