Desmantellen una plantació de marihuana en l'annex d'un bar de la plaça Catalunya de Manresa

La Policia Nacional ha detingut el responsable de l'establiment després de trobar-hi 337 plantes

Redacció
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:53h
Bar Venecia on es va trobar la plantació de marihuana
Bar Venecia on es va trobar la plantació de marihuana | GSV
Agents de la Policia Nacional espanyola en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra van desmantellar una plantació interior de marihuana que s'ocultava en una de les estades annexes del bar Venecia del barri de la plaça Catalunya de Manresa

El passat 10 de juny es va dur a terme l'operatiu policial fruit de el qual es va aconseguir detenir una persona com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, sent al seu torn el responsable de l'establiment d'hostaleria. Aquesta persona segons la investigació, seria presumptament el màxim responsable del cultiu i manteniment de la plantació de marihuana que va ser trobada a l'interior d'una habitació annexa a bar situat en un cèntric carrer de Manresa.

El registre practicat va donar com a resultat la confiscació d'un total de 337 plantes de marihuana que es trobaven en una primera fase de desenvolupament, a l'espera de ser trasplantades a testos més grans per al seu desenvolupament i recollida.
 

Plantes de marihuana trobades en una habitació del bar Foto: CNP


Enganxall il·legal a la comesa general sense passar pel comptador

En el transcurs de la inspecció es va poder observar, també, una connexió de servei irregular per obtenir il·lícitament l'energia elèctrica amb la qual s'alimentava la instal·lació de la plantació i així poder optimitzar al màxim el creixement dels esqueixos.

Per tot això, el detingut està imputat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i també per un de defraudació de fluid elèctric.

Les investigacions van ser desenvolupades per funcionaris de la Comissaria Territorial de Manresa en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra de la capital del Bages.