La Batzegada inaugura una exposició sobre la Flama del Canigó coincidint amb la revetlla de Sant Joan

La mostra, que compta amb la col·laboració d'Òmnium Bages-Moianès, es podrà visitar fins al 15 de juliol

La mostra es podrà visitar fins al 15 de juliol
La mostra es podrà visitar fins al 15 de juliol | Tradicat
NacióManresa
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:36h
Aprofitant la revetlla de Sant Joan, La Batzegada -el primer arxiu històric de l'Esquerra Independentista al Bages- acollirà l'exposició Cartells i postals de la Flama del Canigó (1966-2016), que va concebre's amb la voluntat de celebrar els 50 anys de la Flama del Canigó a Catalunya. La mostra, que compta amb la col·laboració d'Òmnium Bages-Moianès, es podrà visitar des d'aquest dimarts, 23 de juny, i fins al proper 15 de juliol.

Cartells i postals de la Flama del Canigó (1966-2016) va ser produïda per l'associació cultural Tradicat, que és la que s'ocupa d'organitzar la distribució de la Flama del Canigó als pobles i ciutats de les comarques d'Osona, el Ripollès, el Cabrerès i el Moainès cada 23 de juny. 

Sobre La Batzegada

Inaugurat el 7 de març d'aquest any, l'espai de La Batzegada (plaça Gispert, 2) té la voluntat de reunir i preservar tot allò relacionat amb el moviment de l'Esquerra Independentista a la comarca i de fer-ho accessible a la ciutadania. A banda, també és un punt de venda i distribució de material independentista (tant dels col·lectius de la ciutat com d'organitzacions extracomarcals); de discos i samarretes de grups de música combativa, i de llibres de diferents editorials. Periòdicament acull actes culturals i exposicions com la que s'inaugurarà aquest dimarts.