L'Abadal Music Fest decideix cancel·lar definitivament l'edició d'enguany

El festival, inicialment previst pel mes de juny, s'havia posposat al mes de setembre, però els organitzadors han valorat no celebrar-lo perquè "les noves mesures de distanciament i de protecció individual impedirien els assistents viure'l amb plenitud"

L'Abadal Music Fest decideix cancel·lar definitivament l'edició d'enguany
L'Abadal Music Fest decideix cancel·lar definitivament l'edició d'enguany | Celler Abadal
NacióManresa
23 de juny del 2020
Concebut com un festival inèdit a la Catalunya Central, l'Abadal Music Fest naixia fa uns mesos amb la voluntat d'oferir una proposta musical novedosa al territori; una iniciativa en la qual la música, el vi i la gastronomia es fusionarien amb la vinya i el bosc com a testimonis. Tot plegat, assegurava l'organització, "per oferir una experiència única als assistents". 

El passat mes d'abril, el Celler Abadal i la productora cultural Victori Produccions posposaven fins al setembre la primera edició de l'Abadal Music Fest, que inicialment havia de celebrar-se entre el 18 i el 21 de juny. Amb el canvi de dates, un dels artistes que inicialment hi havia d'actuar,  Andrea Motis, no va poder seguir sent part del cartell del festival, un fet que provocava que la duració prevista del festival es reduís.

A dia d'avui, tant el Celler Abadal com Victori Produccions creuen que "les noves mesures de distanciament i de protecció individual per garantir la seguretat sanitària impedirien gaudir del festival als visitants en total plenitud", ja que "es perdria una part essencial de l'encant que prevèiem oferir amb aquesta experiència musical i gastronòmica". Per aquest motiu, i un cop havent valorat totes les mesures anunciades per les autoritats competents i els esdeveniments actuals arran de la situació viscuda per la crisi de la Covid-19, l'Abadal Music Fest d'aquesta edició no se celebrarà. "No és un adéu, sinó un fins aviat, esperant poder tornar l'any que ve amb una nova proposta", expressen els organitzadors, tot afegint que al llarg dels propers dies es posaran en contacte amb la gent que ja havia comprat entrades per retornar-los els diners.

La primera edició del festival comptava amb un cartell de luxe, amb les actuacions d'Andrea Motis trio, de Blaumut, d'Elena Gadel i Manu Guix i de Damaris Gelabert. La iniciativa es complementava amb una zona gastronòmica i chill out, amb una proposta variada de food trucks, barra de vins i una petita zona market.