Comerç

La UBIC premia l'autora del disseny dels monòlits publicitaris de Manresa + Comerç

Es tracta d'Anna Garcia, alumna de l'Escola d'Art de Manresa

per NacióManresa, Manresa | 22 de juny de 2020 a les 14:01 |
Tània Infante i Anna Garcia, durant l'acte d'entrega del xec regal | M+C
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja fa uns quants dies que els carrers de Manresa compten amb uns quants monòlits publicitaris de Manresa + Comerç, el disseny dels quals és obra d'Anna Garcia Solà, alumna de l'Escola d'Art. De fet, la voluntat de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de teixir sinergies amb altres organismes de la ciutat va propiciar que l'any passat creés, juntament amb l'Escola d'Art de Manresa, un concurs en el qual es proposava als alumnes idear un cartell publicitari posant en valor la marca Manresa + Comerç. El certamen d'enguany el va guanyar Anna Garcia, que aquest dilluns ha rebut el premi, per part de Tània Infante, presidenta de la UBIC, en un acte informal que ha tingut lloc just davant d'un d'aquests monòlits publicitaris.

El premi consta d'un xec de 100 euros per gastar en tots els establiments associats a la UBIC. L'acte d'entrega del xec es va haver de posposar amb motiu del confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19.

 

Participació