Oci nocturn

L'oci nocturn manresà torna a funcionar, però amb les limitacions de les normatives

El Sielu va tenir públic fins entrada la matinada, però en tot moment es va poder circular sense aglomeracions

per Pere Fontanals , Manresa, 21 de juny de 2020 a les 18:52 |
El Sielu, aquesta nit de dissabte | El Sielu
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'oci nocturn de Manrea s'ha tornat a posar en marxa amb l'arribada de la fase 3. Aquesta nit va tornar a obrir el Sielu, en una reobertura que va costar d'arrancar però que, a partir de 2/4 de 3 de la matinada, ja comptava amb una bona entrada.

Els responsables del local asseguren que en cap moment no es va arribar al màxim que permet la llei en aquesta fase de desconfinament i que a l'interior s'hi circulava amb comoditat. Tant el personal com els clients havien de dur mascareta, però està clar que amb les consumicions, les mascaretes no complien la seva funció en tot moment.


El local tenia una persona especialment dedicada a desinfectar els lavabos i les taules, i la barra es desinfectava després de cada servei.

Per fer més tolerables les limitacions normatives, el Sielu oferia un karaoke a la sala petita, on es canviava la funda del micròfon després de cada intervenció, i es va fer un photomaton gratuït perquè, qui volgués, pogués tenir un record del retrobament.

 

Participació