Manresa Turisme presenta una campanya per reactivar el turisme

S'ha editat un vídeo promocional que ha comptat amb la participació de nombrosos agents públics i privats

Rodatge del vídeo des de la Balconada
Rodatge del vídeo des de la Balconada | AjM
Redacció
19 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:20h
Manresa Turisme acaba d'estrenar un nou vídeo promocional amb l'objectiu de reactivar l'activitat turística a la ciutat i que representa el tret de sortida d'una campanya de promoció més àmplia que porta per lema Manresa torna a bategar

El vídeo, de tres minuts de durada, segueix el fil argumental d'un violinista (Arnau Barrios) i d'una ballarina (Nàdia Pessarodona), que actuen per separat en diferents emplaçaments de la ciutat. A través d'ells, Manresa s'anirà tornant a despertar i a reactivar, fins que finalment tots dos es trobaran a la plaça Major, acompanyats per gent que gaudeix de les terrasses. Així doncs, es palpa ja una ciutat que, després d'uns mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, torna a bategar, amb gent compartint de nou experiències tant a la natura com al centre de la ciutat.

Per a la realització del vídeo, rodat durant les darreres dues setmanes, s'ha comptat amb la participació i col·laboració de nombrosos agents públics i privats de la ciutat, com La Cova de Sant Ignasi, La Seu, el Parc de la Sèquia, el Museu de la Tècnica, Aura Ioga, l'Hotel 1948, l'Hotelet, l'Oller del Mas, Fargas Fargas, el Celler Collbaix, el Teatre Kursaal, Assegurances Santasusana i els voluntaris i voluntàries que apareixen. El vídeo està editat per Sweet Events BCN.