El FABA es desdiu i cancel·la l'edició que havia posposat per al setembre: «Ens veiem el 2021!»

Des de l'organització han volgut deixar clar que la flama del festival "segueix ben viva", així com "la reivindicació de convertir L'Anònima en un espai estable per a la cultura transformadora"

El FABA es desdiu i cancel·la l'edició que havia posposat pel setembre
El FABA es desdiu i cancel·la l'edició que havia posposat pel setembre | FABA
NacióManresa
19 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:00h
S'havia de celebrar durant el mes de maig, però la situació sense precedents amb què es trobava el país degut a la pandèmia del Coronavirus, va provocar que els organitzadors del Festival Artístic del Barri Antic (FABA) acordessin posposar-la pel mes de setembre. Veient, però, que l'escenari, a hores d'ara, encara és incert, "hem pres la dolorosa decisió de cancel·lar-lo definitivament", expliquen ells mateixos.

Però que enguany no hi hagi FABA no vol dir que ja no se celebrarà mai més: "tenim un fort i convençut alè d'esperança de retrobar-nos el 2021", asseguren, mentre assenyalen que la flama del festival "continua ben viva", així com "la reivindicació de convertir L'Anònima en un espai estable per a la cultura transformadora". De fet, des de l'organització "no descartem que en els pròxims mesos d'aquest any estrany, us oferim algunes activitats d'aforament reduït".